Buitenboordmotoren

Marinesports Rubberboten

Watersportwinkel

Boten

Terug

Marinesports rubberboten


Wij zijn dealer van Marinesports rubberboten. Deze rubberboten zijn in diverse maten verkrijgbaar met keuze uit een Airdeck-, Aluminium- of Polyesterbodem. Een rubberboot van Marinesports is voor u al te leveren vanaf Ä 599,--.

Kenmerken van de Marinesports rubberboten:
    - Zeer hoge kwaliteit en stevige materialen.
    - 2 jaar garantie en voorzien van een CE keurmerk.
    - Compleet geleverd met pomp,tas,reparatieset en handleiding.
    - Alle Marinesports rubberboten zijn voorzien van een opblaasbare kiel.

   
     

 Polyesterbodem

De Marinesports RIB (MSF RIB) is een rubberboot met vaste polyesterbodem en een zeer diepe V-kiel. Door deze vaste polyester bodem is de rubberboot zeer snel en wendbaar, sterk en stabiel. De polyesterbodem heeft een dubbele schaal en is daardoor zeer slijtvast. De dubbele bodem is extra verstevigd, waardoor accessoires zoals consoles eenvoudig in de boot kunnen worden gemonteerd.

De MSF RIB serie is leverbaar in blauw/grijs met als maten 2.70 / 3.00 / 3.30 en 4.70m.

 Aluminiumvloer

De Marinesports rubberboot met aluminiumvloer (MSD ALU) is uitgerust met een opblaasbare kiel. Door deze kiel heeft de rubberboot, net zoals de rubberboot met luchtvloer, een diepe V-bodem. Hieraan ontleent de rubberboot zijn perfecte vaar- en roei- eigenschappen. De aluminiumvloer zorgt voor grote stevigheid en stabiliteit, is onderhoudsvrij en zeer robuust.

 Airdeckvloer

De Marinesports rubberboot met airdeckvloer (MSD AIR) is een rubberboot met opblaasbare kiel en bodem. Hierdoor is de rubberboot super licht van gewicht, heeft deze zeer geringe pakmaten en zijn de vaar- en roeieigenschappen uitstekend. Bovendien verhoogt de airdeckvloer het zitcomfort. Het opbouwen van de rubberboot is zeer eenvoudig.

 De MSD ALU en AIR zijn leverbaar in blauw/grijs in de maten 2.30 / 2.70 / 2.90 / 3.20 / 3.60 en 4.20. 

 De prijslijst kunt u hier bekijken.

 

Materiaal

Alle Marinesports rubberboten hebben 0.9mm, 1100 Denier polyester materiaal welke aan twee zijden gecoat zijn met PVC.

1: Buitenlaag PVC

2: Binnenlaag

Naden